Qui som?

Nosaltres som uns alumnes de 1r ESO de l’escola Pia d’Igualada, ens diem: Marc, Ariadna i Itxaso. Aquest trimestre estem fent un projecte en el qual havíem de crear una pàgina web. La nostra pàgina web es diu diversió, ja que el nostre grup cooperatiu els diu “Els divertits”. Aquest projecte ens ha agradat molt, el fet de crear una pàgina web ens ha ajudat a veure com es creen. Esperem que aquesta pàgina web us agradi!

Marc:

Hola, em dic Marc tinc 12 anys i vaig néixer el 29 de novembre del 2009, a Igualada. M’agrada el handball jugo al eqiuip d’Igualada, al infantil B i tambe m’agrada molt escoltar música. No m’agrada que hem portin molt la contaria i soc alumne de 1r ESO C a l’Escola Pia.

Ariadna:

Hola, em dic Ariadna Bou tinc dotze anys i vaig néixer el 14 de setembre del 2009. Vaig a l’Escola Pia d’Igualada, a 1r Eso C, i al mateix grup cooperatiu que els meus companys i soc la secretària. M’agrada escoltar música i passar temps amb la meva família i els amics.

Itxaso:

Jo em dic Itxaso i tinc tretze anys i vaig néixer el 13 de març del 2009, a Barcelona i vaig a la mateixa escola que els meus companys. M’agrada molt fer atletisme, ja que és el meu esport preferit. També m’agrada llegir i estar amb la meva família i els meus amica i amigues. No m’agrada que em molestin, i menys quan estic treballant o estic concentrada. Esperem que us agradi la nostra pàgina web!