El nostre retrat literari

Marc:

Aquesta persona té el cabell llis, llarg i castany. Té els ulls marrons, com una ametlla. Les dents no les té juntes i les té una mica netes. El nas el té llarg però poc ample, el cabell li tapa les orelles i una mica del cos. Té els braços curts i les mans petites, el cos el té curt de llargada i d’amplada , té les cames llargues peró estretes.

La seva samarreta és de tres colors, porta un rellotge quadrat i unes arracades. 

Aquesta persona també es amable, personalitat encantadora, simpática, sensible i quan es posa nerviosa a vegades plora. És treballadora i li agrada a ajudar a la gent.

Itxaso

Ariadna:

Aquesta persona té el cabell ondulat, marró i curt. Té els ulls marrons, com la xocolata. Té les celles gruixudes i les orelles grans. El seu coll el té curt i els braços petits, les seves mans son mitjanes i la seva panxa la té mitjana. Les cames estretes i el seu número de peu és el quaranta.

El seu caràcter és amable, sensible i mal interpretat i sempre està rient.

Marc

Itxaso:

Aquesta nena té el cabell llarg i castany. Té les celles petites i ben perfilades, els ulls rodons, les pestanyes bastant llargues i els nas rodonet. Per la cara té algunes pigues. La boca la té petita i les dents bastant rectes. Té el coll curt, no com una girafa. L’Ariadna té els braços ni molt llargs, ni molt curts, mitjans i els dits també. Té els malucs no tant amples com un adult, ni tant estrets com un nen petit. Les cames les té llargues que fan que sigui alta i fa un número de peu trenta-set de peu.

El seu caràcter és simpàtic i amable. Ella és molt feliç i s’ho passa molt bé amb les seves amigues. És riallera, tímida i no és gaire xerraire, en canvi amb les seves amigues parlen molt.

A l’hora de treballar, treballa, però a vegades li costa posar-se a la feina.

Ariadna